img_0129.jpg

Maria Lindberg Design

Bland våra kläder hittar du tunikor, klänningar, överklänningar och tröjor i både starka färger till mer dämpade nyanser. Vår målsättning är att erbjuda kläder som passar för alla kroppsformer och därför kan du hitta plagg i både kroppsnära och slimmat såväl som generösa stora storlekar i ledig stil.

Kvalitet och hållbarhet

Vi vet att våra kunder är väldigt kvalitetsmedvetna och vår ambition har alltid varit att erbjuda prisvärda plagg till högsta möjliga textil- och sömnadskvalitet för att du som kund skall känna att du får vad du förväntar dig. Av den anledningen och av hänsyn till miljömässig och social hållbarhet har vi valt att producera uteslutande inom Europeiska unionen.

Våra material

Linne är ett fantastiskt naturmaterial. Det andas vilket håller dig sval och fräsch samt känns behagligt mot huden. Linnekläder är dessutom i regel lättskötta och har god hållbarhet. Vi har även ett stort urval av plagg i bland annat bomull och viskos, både slimmat och stora storlekar. Nyckelorden är tidlöst, elegant och avslappnat att bära.